duminică, 7 decembrie 2008

amintirea unei vineri pierdute.


Ii pasa. Simt ca ii pasa.
Un multumesc ironic, hotarat, cu multe batai de inima alerte. Un scuze copilaresc. Incercarea de a repara lucrurile cu o atingere usoara. Mana implacabila. Legatura taiata dintre vointa si mana. Atingere calda. Mai vreau. Incercat atras atentie. Indiferenta aparenta. Vointa stupida. Joc idiot. Copii indragostiti.
Razboi oficial. Elevi-diriginte. Incercare de mentinere in picioare. Suntem un tot cu o gaura. O veriga lipsa. Napolitana. Incercat din rasputeri de a mentine "totul" viu. Aproape reusit. Alcatuit tribunal. Motonel judecator. Propunerea flirtului cu Bob. Inrosit stupid. Zambete de apropo.
Jucat carti. Acelasi drog. Aceeasi doza.
Urmeaza o dupa amiaza cu acelasi continut de nimic etern. Trist. Zilnic, un atom de fluture moare.
Take That - Back for good
Bulimie. Foame continua de visuri. Plimbari prelungite, scenarii imaginare. Colegi speciali, un Bob romantic.
E ca un drog. Ma consuma treptat. Incet, dar sigur. Il inhalez infometata. Mai mult! Mai mult! Imi intra in vene, imi invadeaza creierul, imi omoara atomii. Inchid ochii, trece o clipa, doza e luata. Ma tem de o supradoza. Ar fi fatala. Dorinta de a-i forma numarul. Motive inexistente. Foamea de EL. Proasta dispozitie injectata in sange. Am nevoie de o transfuzie. Omagiu adus iubirii. Imn inchinat mortii. Fluture anemic.
"La vita e bella"
P.S. Amintirea unei vineri pierdute.

Niciun comentariu: